Popkoor Assen zingt met Deense a-capellagroep

Popkoor Assen, dat vorig jaar het 30-jarig jubileum vierde, zit ook in 2017 niet stil. We zijn inmiddels al weer druk aan het repeteren. Dat mag ook wel, want zaterdag 4 maart staat ons eerste optreden van het jaar op het programma. We zijn dan een van de drie Drentse gastkoren bij het optreden van de Deense a-capellagroep BaSix in De Nieuwe Kolk.

Speciaal voor de gelegenheid hebben we versterking gekregen van een paar gastzangers. Zij ondersteunen met name de mannenpartijen, want zoals vrijwel alle gemengde koren heeft ook Popkoor Assen een bijna chronisch tekort aan mannen.

Het is niet de eerste keer dat Popkoor Assen zijn medewerking verleent aan een professionele theatervoorstelling en hopelijk ook niet de laatste keer. Daarnaast hebben we natuurlijk ook andere optredens. Ieder jaar zijn we meerdere keren te zien op wijkfeesten, kerstmarkten en bij andere gelegenheden, en we organiseren regelmatig eigen concerten.

Wil je meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie, of mail naar info@popkoorassen.nl. Mannen zijn nodig, maar vrouwen zijn ook van harte welkom!

(En voor wie ons wil zien optreden met de mannen van BaSix: kaarten zijn verkrijgbaar via De Nieuwe Kolk.)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *